Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، محمد میرزابیگی رئیس سازمان نظام پرستاری در نشست خبری با اشاره به روز جهانی پرستار، اظهار داشت:وضع پرستاری در ایران از بسیاری کشورها بهتر است و به لحاظ تکنولوژی و موارد آموزشی و مهارت جزو سه چهار کشور اول دنیاست.

وی ادامه داد: با داشتن چنین شرایطی باز وضعیت مطلوبی نداریم اما در دوران کرونا پرستاران به دلیل نیاز کشور جانفشانی کردند و نزدیک به ۲۰۰ پرستار شهید در این دوران تقدیم شده است و تعدادی جانباز کرونایی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه پرستاران ایران سرآمد بسیاری از کشورهای دنیا هستند،گفت:در کل جزو ۱۴ کشور اول در خصوص پرستاری هستیم.

میرزابیگی با اشاره به عملکرد دوره پنجم سازمان نظام پرستاری، تصریح کرد: تلاش شده است براساس نیاز مردم و بدون توجه به نوع بیماران خدمات ارائه کند.

وی با اشاره به اینکه میثاق ما با همگان بر سر سلامت مردم است،گفت: باید به مباحث پرستاران نیز توجه داشته باشیم.

رئیس سازمان نظام پرستاری با تاکید بر موظف بودن خود بر حل مشکلات پرستاران، افزود: مردم باید از مرافبت خای پرستاری به نحو مطلوب استفاده کنند.

میرزابیگی با اشاره به ضرورت تقسیم کار بین معاونت پرستاری وزارت بهداشت و سازمان نظام پرستاری، تأکید کرد :به یکدیگر هماهنگ هستیم و اقدام می‌کنیم.

رئیس سازمان نظام پرستاری با اشاره به اینکه هر هزار نفر باید ۴ پرستار وجود داشته باشد، افزود:این میزان در برخی کشورها ۸ تا ۱۰ نفر است.

وی با بیان اینکه به ازای هر تخت بیمارستانی در ۲۴ ساعت ۶ پرستار دارند اما ما به ۲.۵ نفر اکتفا کردیم و اکنون یک تا ۱.۲ است. پرستار به ازای هر پزشک باید ۳ پرستار باشد.

میرزابیگی با اشاره به کمبود حداقل ۱۰۰ هزار نفری پرستار در کشور،ابراز داشت:۵ هزار نفر پرستار دوران کرونا نگه داشتند اما حالا که نیاز ندارند را تسویه کرده و به خانه فرستادند که این اصلا صحیح نیست.

وی با تأکید بر ضرورت ایجاد امنیت شغلی برای پرستاران، متذکر شد:برخی دانشگاه‌های پزشکی با پرستاران تسویه کرده و آنها را خانه نشین می‌کنند درحالی که باید صبر کنند تا مجوز استخدامی بیاید.

رئیس سازمان نظام پرستاری با اشاره به اجرای قانون تعرفه گذاری پرستاران، ابراز کرد: چهار مرحله آیین نامه اجرایی انجام و ابلاغ شده است و منابع آن و ردیف اعتباری تامین شده است و مرحله باز توزیع در حال تدوین است.

وی با اشاره به انتقاد نیروهای اورژانس از کم بودن درصد، خاطرنشان کرد:این درصد قطعا افزایش پیدا می کند 

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه هرزمان آیین نامه  باز توزیع آماده شود معوقات پرستاران از دی ماه سال ۱۴۰۰ پرداخت می شود.

میرزابیگی با اشاره به خدمات پرستاران در منزل به بیماران، از امضای تفاهم‌نامه وزارت بهداشت با بیمه سلامت برای تحت پوشش قرار دادن خدمات در مکانی غیر بیماران به بیماران مزمن و غیر حاد خبر داد‌.

رئیس سازمان نظام پرستاری با انتقاد از اجرای ناعادلانه پرداختها در نظام سلامت،گفت:در حوزه کرونا طرحی در مجلس ناقص مانده  که طرح رسیدگی به شهدا و خانواده های آسیب دیده از کرونا ست که بعد از کامل شدن طرح تعرفه گذاری این موضوع را پیگیری می کنیم.

میرزابیگی با اشاره به بحث های مربوط به دانشجویان پرستاری،بیان داشت: مشورت دادن به وزارت بهداشت برای تعیین تعداد پذیرش  دانشجوی مورد نیاز پرستاری جزو وظایف سازمان نظام پرستاری است.

وی با بیان اینکه ظرفیت پذیرش دانشجو ی پرستاری در دانشگاه آزاد،گفت:این حرکت در دانشگاه آزاد باید مورد بازنگری در تفاهم نامه وزارت بهداشت با دانشگاه آزاد شود و اگر افزایش دو برابری دانشجوی پرستاری در دانشگاه آزاد درست باشد اصلا صحیح نیست و نظر سازمان این است که این افزایش ظرفیت مشکلاتی به وجود می آورد و باید بازنگری صورت گیرد.

میرزابیگی با اشاره به رایزنی با وزارت مسکن برای تامین مسکن پرستاران،تصریح کرد:در حوزه تسهیلات بانکی،گردشگری مورد توجه قرار گرفته است.

رئیس سازمان نظام پرستاری از راه اندازی ائتلاف بین سازمانهای پزشکی و نظام پرستاری خبر داد و گفت:دو قانون شبه ایثارگری آسیب دیده از کرونا و تبدیل وضعیت نیروهای پرستاری در حال پیگیری در مجلس است.

میرزابیگی از اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری ظرف یک ماه آینده خبر داد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پرستار محمد میرزابیگی رئیس سازمان نظام پرستاری رئیس سازمان نظام پرستاری وزارت بهداشت دانشگاه آزاد تعرفه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۴۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب‌ماندگی تعرفه‌های پزشکی نسبت به رشد قیمت تمام شده خدمات


به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین جلسه شورای هماهنگی نظام پزشکی استان‌ها با حضور رئیس کل سازمان نظام پزشکی، معاونین و برخی از مدیران این سازمان و نیز با دعوت ۳۰ تن از روسای شورای هماهنگی نظام پزشکی استان ها، روسا و هیات رئیسه مجمع عمومی و شورای عالی نظام پزشکی به صورت مجازی برگزارشد.

در این جلسه، مطالب مهمی در خصوص تعرفه‌های پزشکی و ادامه رایزنی‌ها درباره مباحث قضایی از جمله حبس زدایی از پزشکان مطرح شد.

اعضای مدعو در این جلسه همچنین نگرانی‌ها و دغدغه‌های خودشان را در موضوع تشدید مالیات و رفع ابهامات الزام به عقد قرارداد با بیمه‌ها مطرح کردند و خواستار پیگیری از طریق شکایات به دیوان عدالت مبنی بر قوانین موجود که به ضرر جامعه پزشکی است، شدند.

در ادامه، محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با بیان اینکه رشد جزء حرفه‌ای تعرفه‌های پزشکی در مقایسه با سایر اجزاء تعرفه همیشه مورد غفلت واقع شده بود، گفت: امسال شاهد افزایش ۴۵ درصدی جزء حرفه‌ای بودیم که میزان افزایش این جز کم سابقه است یعنی جزء حرفه‌ای که میانگین رشد آن در ۱۴ سال اخیر ۹ و ۶ دهم درصد بود، تقریباً ۵ برابر میانگین رشد سال‌های اخیر، یعنی ۴۵ درصد رشد کرده است.

وی افزود: با این حال رشد تعرفه‌های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است و جداول موجود نشان می‌دهد دستاورد‌ها و رایزنی‌های انجام شده در شورای عالی بیمه نسبت به دوره‌های قبل قابل قبول‌تر بوده است.

رئیس زاده با اشاره به فعالیت کارگروه اقتصاد سلامت با اولویت مالیات، عوارض و تعرفه‌ها عنوان کرد: این کارگروه بلافاصله پس از اعلام تعرفه‌های پزشکی در ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ تشکیل جلسه داد که پیگیری‌های این کارگروه در اعلام زمان تعرفه‌های پزشکی نیز قابل توجه است.

وی با اشاره به بازه زمانی ابلاغ تعرفه‌های پزشکی در سه سال اخیر نیز گفت: تعرفه‌های پزشکی در سال ۱۴۰۱ در ۱۲ اردیبهشت، سال ۱۴۰۲ در ۲۹ فروردین و سال جاری ۲۶ فروردین ابلاغ شد که نشان می‌دهد تعرفه‌های پزشکی با حداقل تاخیر زمانی از آغاز سال ابلاغ شد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران در ادامه به پیگیری مباحث قضایی اعضای سازمان نظام پزشکی و تلاش‌های سازمان در حبس زدایی برای جامعه پزشکان اشاره کرد و افزود: برخی مباحث تعزیرات و بازرسی در جلسه‌ای با رئیس سازمان بازرسی کل کشور مطرح شد و پس از بیان مسائل مربوط به مشکلات تعرفه ای، مقرر شد جلسه‌ای پیرامون حل مشکلات و بیان نقطه نظر‌ها تشکیل شود.

وی درباره مسائل اخیر مربوط به جامعه پزشکی نیز اظهار داشت: سازمان نظام پزشکی از حداکثر ظرفیت خود برای حل مشکلات اعضای سازمان استفاده می‌کند و معاونت‌های مختلف سازمان، شورای عالی، هیات رییسه شورای عالی نظام پزشکی و هیات رییسه مجمع در شهرستان‌ها که بدون چشم داشت وقت می‌گذارند و کار‌های مثبت و ارزشمندی هم انجام شده است. از جمله آنکه در حوزه آموزش، تقریباً یک روز در میان برنامه بازآموزی برگزار شده و نزدیک به ۲۳۶ برنامه در سال گذشته برگزار شده است که همه اینها زحمات دوستان است که در سراسر کشور انجام می‌دهند.

رئیس زاده در ادامه ارائه گزارش عملکرد سازمان نظام پزشکی به ایمن سازی ساختمان نظام پزشکی کل اشاره کرد و درباره برخی از این جزئیات گفت: تعویض آسانسور‌های ساختمان و تعمیرات در جهت ایمنی ساختمان نظام پزشکی کل بوده و همکاران ما در تعطیلات نوروز به منظور تسهیل پایان کار و مباحث مربوط به مالیات ساختمان شبانه روز تلاش کردند.

وی همچنین با اشاره به راه اندازی سامانه الکترونیک قضایی در معاونت انتظامی و هیات‌های انتظامی نظام پزشکی، اظهار داشت: راه اندازی سامانه جامع انتظامی تنها مراجعات حضوری اعضای جامعه پزشکی و مردم را پس از ثبت شکایت کاهش خواهد داد و تغییری در فرایند شروع ثبت شکایات رخ نداده و فقط اطلاع رسانی‌ها به شکل الکترونیک اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • عقب‌ماندگی تعرفه‌های پزشکی نسبت به رشد قیمت تمام شده خدمات
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری