Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام پرستاری در باره اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش برنا؛ محمد میرزابیگی رئیس سازمان نظام پرستاری اظهار کرد: مصوبه ای که بر اساس پیشنهاد برخی نمایندگان برای اخذ عوارض مازاد دخانیات در کمیسیون تلفیق در یک مرحله رد شده بود با پیگیری ها و همکاری تعدادی از نمایندگان دلسوز و موثر مجلس از جمله  شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت،  عنابستانی،  پاک مهر و خانم الهیان، دوباره به کمیسیون تخصصی  مجلس آ‌مد و احتمال تصویب  مجدد آن بالاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:‌ با وجود احتمال بالای تصویب ردیف بودجه اما این گونه  طرح ها هیچ ربطی به اجرا شدن یا نشدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری ندارد و با توجه به نامه مصوبه و صورتجلسه گزارش اجرای قانون تعرفه گذاری دولت در تاریخ 29 آذر که حاوی  دستور اقدام رییس جمهور است؛ با امضای رئیس دفتر رئیس جمهوری  روی  نامه  گزارش آقای مرتضوی، معاون اجرایی رئیس جمهوری  حاوی صورتجلسه  توافق دستگاههای مختلف  اجرایی و  نظام پرستاری ؛ به تاریخ 24 آذر امسال درباره اجرای عملیاتی قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری و تامین منابع آن، در هر صورت  است ؛ این قانون اجرا می شود.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: پیگیری اعتبار درمجلس علاوه بر دستور رییس جمهور و توافق اجرایی دستگاههای مسئول ؛ فقط برای محکم کاری است و اینکه بتوانیم در مواردی که ضرورت ایجاب می کند با استفاده از اختیارات وزارت ودستگاه متولی؛ از این اعتبار برای سایر مسائل جامعه پرستاری ومدافعین سلامت که در حال پیگیری آن هستیم مانند استخدام نیرو؛ تبدیل وضعیت نیروهای غیر رسمی استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: قاطعانه به پرستاران اعلام می کنیم تصویب یا رد عوارض مالیات هیچ خللی در اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری ایجاد نمی کند.

میرزابیگی متذکر شد: اجرای این قانون با ابلاغ رئیس جمهوری و مصوبه شورای عالی بیمه قطعی است و پیگیری ردیف بودجه های دیگر درمجلس فقط برای محکم کاری است تا به سایر مطالبات پرستاران نیز رسیدگی شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس بودجه قانون دولت رییس جمهور معاون جامعه سلامت مالیات پرستاران تعرفه گذاری کادر درمان خدمات پرستاری قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری نظام پرستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۷۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری

رئیس سازمان نظام پرستاری از درخواست جذب سالانه ۱۵ هزار نیروی پرستاری برای رفع کمبود پرستاران خبر داد و گفت: جذب و استخدام نیروی پرستاری در تناسب با رشد تعداد تخت‌های بیمارستانی نیست. - اخبار اجتماعی -

محمدتقی جهانپور در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با بیان این‌که در حال حاضر با کمبود حدود 100 هزار نفر نیروی پرستاری در کشور مواجه هستیم، اظهار کرد: وقتی یک پرستار به دلیل اتمام طرح یا مهاجرت یا بازنشستگی از سیستم درمان خارج می‌شود 200 ساعت بار کاری اضافی به سایر پرستاران تحمیل می‌کند که این امر موجب فرسودگی شغلی جامعه پرستاری شده است.

وی افزود: رشته پرستاری به خودی خود دارای سختی‌های زیادی است و فرسودگی شغلی ناشی از کمبود نیرو نیز این سختی‌ها را بیشتر می‌کند. 

جهانپور با اشاره به اینکه در دوسال اخیر با زحمات دولت سیزدهم 16 هزار تخت بیمارستانی به مجموع تخت‌های کشور اضافه شده، گفت: با وجود این تامین پرستار کافی برای این تعداد تخت صورت نگرفته البته در سال گذشته بیش از 8 هزار پرستار جذب شدند ولی باید تامین نیروی انسانی برای خدمت‌رسانی به مردم متناسب با این تعداد تخت نیز در نظر گرفته شود‌.

تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت

رئیس سازمان نظام پرستاری تصریح کرد: عدم تناسب تعداد تخت‌های بستری با تعداد پرستاران باعث می‌شود در ارتقای کیفیت خدمات پرستاری دچار مشکل شویم و پرستاران نیز دچار آسیب‌های ناشی از فشار کاری زیادشوند که این امر، یکی از دلایل مهاجرت‌ و ترک خدمت نیروهای پرستاری به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی با همکاری سازمان نظام پرستاری استاندارد پرستار به تخت بیمارستانی را به طور دقیق مشخص و برای رسیدن به آن برنامه‌ریزی کند، تصریح کرد: درخواست ما این است که سالانه حداقل 15 هزار نفر به جامعه پرستاری در حوزه بالینی اضافه شود‌؛ در زمان حاضر میزان جذب و تربیت نیروهای پرستاری کمتر از ایت تعداد است و افزایش تعداد نیروها با صدور مجوزهای استخدام نیروهای پرستاری قابل انجام خواهد بود‌.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر معرفی شدند
  • معرفی اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • مدیران موفق استان بوشهر در اجرای قوانین تشویق شوند
  • عقب‌ماندگی تعرفه‌های پزشکی نسبت به رشد قیمت تمام شده خدمات
  • بررسی روند اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری
  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت